Elérhetőség

Cím: 8749 Zalakaros, Gyógyfürdő tér 8.
Tulajdonos: Gordos Krisztián
Recepció: 0-24h -  06 93 541 868

Nyomtatás
Térkép - Elérhetőség
hétfő, 15 július 2024

Az apartmanok

Az Orchidea Apartmanban, Zalakaros központjában a Gyógyfürdő és a Termáltó szomszédságában felhőtlen kikapcsolódás várja az idelátogató vendégeket, mely a Club MenDan Apartmanházban helyezkedik el.

Az apartman 32 nm alapterületű. Az egylégterű szobában egy kétszemélyes francia ágy és egy kinyitható kétszemélyes kanapé teszi lehetővé a négy személy kényelmes pihenését. Kábel tv és ingyenes WiFi szolgáltatás található az egész apartmanház területén.

Az apartman erkéllyel ellátott, amin kertibútor van elhelyezve.. Az erkélyről rálátás nyílik az apartmanhoz tartozó gépkocsi beállóra, ill. gyönyörködhetnek a  Zalakaros Termáltó és Ökopart panorámával. A fürdőszoba zuhanyfülkés, 4 db törölköző és kádkilépő van bekészítve. A konyha teljesen felszerelt, kerámia lapos főzőlappal van ellátva. 

Apartmanunkban ágyneműt, fejenként egy nagytörölközőt, illetve kéztörlőt, zuhanykabin kilépőt biztosítunk vendégeinknek. 

Apartmanunk füst és tűzjelzővel felszerelt, ezért csak a teraszon van lehetőség dohányozni.

A földszinten található a 29 fokos hőmérsékletű 110 – 140 cm mélységű úszómedence, melynek használata a szaunával együtt INGYENES. A wellness rész nyitvatartása, 09.00 – 20.00 óráig tart. Szaunalepedőt és fürdőköpenyt nem tudunk biztosítani, minden vendég a sajátját használhatja. Érdemes vinni, főként az őszi és téli időszakban,, mert a fűtött medencetérből kilépve hűvösnek érezhetjük a levegőt.

A Club Mendan Apartmanház vendégeinek lehetősége van a szálloda minden szolgáltatásának kedvezményes használatára. Előzetes egyeztetés szükséges.
A MenDan Magic Spa & Wellness Hotel**** superior további szolgáltatásaiért, bővebb információkért kattintson ide!
A Zalakarosi gyógyfürdő 200 méterre helyezkedik el, gyalogosan kényelmesen megközelíthető: https://zalakaros.hu/gyogy-es-elmenyfurdo-zalakaros

Elérhetőség

Cím: 8749 Zalakaros, Gyógyfürdő tér 6.
Tulajdonos: Erdélyi Tamás
Recepció: 0-24h -  06 93 541 868

Megközelítés, parkolás